Voetbalclubs Londen Premier League

Voetbalclubs Londen Premier League

De Premier League is de sterkste competitie ter wereld, waar samen met de Spaanse competitie, de beste spelers in uitkomen. Voetbalclubs Londen Premier LeagueNiet voor niets wil iedereen in Engeland spelen. In de Premier League komen in totaal 20 teams uit. Van alle teams in de Premier League komen er 5 uit Londen. Dit zijn:

 

Wedstrijden Londense clubs Premier League

Een wedstrijd in de Premier League meemaken is een unieke ervaring. En als dat dan ook nog een Londense derby is, dan is dit extra bijzonder. Niet gek dus dat je hier op zoek gaat naar goede deals voor Premier League kaartjes.

Op deze site vind je informatie, tickets en shirts van de Londense Premier League clubs, maar ook van professionele teams uit lagere, maar zeker ook sterke competities. Veel spelers van Nederlandse (sub)toppers maken regelmatig de overstap naar de Engelse Championship, omdat deze competitie sterker is dan de Eredivisie.

 

Resultaten voetbalclubs Londen Premier League

Van alle clubs uit Londen die in de Premier League spelen, presteert Tottenham Hotspur in het seizoen 2015-2016 het best, op de voet gevolgd door Arsenal. Tottenham gaat naar alle waarschijnlijkheid als tweede eindigen, terwijl Arsenal de derde plek opeist. De Londense clubs strijden dus volop mee en gaan volgend jaar goed vertegenwoordigd Europa in.

Ook West Ham gaat waarschijnlijk Europees spelen. Men eindigde als 7e, terwijl voor het Chelsea van Guus Hiddink de 10e plek het hoogst haalbaar was. Crystal Palace tenslotte, heeft zich al veilig gespeeld en eindigde op een verdienstelijke 15e positie.

Programma, uitslagen en stand

Latest football scores live. Includes soccer fixtures, table & results.